Trokut aluminijske rešetke Strop

Trokut aluminijske rešetke Strop

Specifikacije: 150 * 150、200 * 200、300 * 300 mm

Debljina: obično 0,8-1,0 mm

Površinska obrada: Poliester plastificiranog, termalni ispis

Materijal: aluminijska legura 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Zemlja porijekla: Guangdong China

Detalji o proizvodu

Trokut aluminijske rešetke Strop je nacrtan kao pravac konfiguracija geometrije, to je jednostavan, transparentan i jaka trokutasti geometrijski simboli je savršena kombinacija metalnih materijala i potpuno prikazati postmoderni elementi jednostavan, Moda, osobnost. Otvori ćeliju metalni Strop je pogodan za veliko područje prostora kao što su muzej i metroa. Ima fleksibilan veličina i boja, Štoviše, to je jednostavno instalirati ili rastaviti i očistiti.

Trokut aluminijske rešetke Strop je popularno korištenje na javnom mjestu gdje potrebno je pokretanje zrak slobodno. Je otvoren konstrukciju i distribuirana s glavnom kobilice i pomoćne kobilice. Ova vrsta gradnje ima dobru ventilaciju i novu viziju, čineći snažan stereoskopski senzacija.

Trokut aluminijske rešetke stropa mogu se uskladiti slobodno u različitim specifikacijama i lampa, do skladan ukras efekt. Grille Strop može biti jednostavan za instalaciju i rastavljati, za skrivanje klima uređaja je zgodan.

Bahe tvrtka trokut aluminijske rešetke Strop se primjenjuje u Market, trgovina, restoran, izložba i Plesna dvorana, itd.


1、Grille pribortriangle aluminum grille ceiling-1.jpg                               

2、8mm vješanje stup


3、50 visi dijelovi


4、Main kobilice


5、Assistant kobilice 1


6、Assistant kobilice 2


7、50 glavni kobilice

triangle aluminum grille ceiling-2.jpg


1.jpg  4.jpg

6.jpg
16 联系信息3.jpg


Upit