Aluminijski plafon u obliku slova S

Aluminijski plafon u obliku slova S

Specifikacija: širina s300 mm

Debljina: obično 0.8-1.2mm

Površinski tretman: prevučeni poliesterski prah

Materijal: legure aluminijuma 1100, 3003, 5257, 6061

Zemlja porijekla: Guangdong Kina

Detalji o proizvodu

Aluminijski plafon u obliku slova S ima jedinstveni dizajn, ekstremno jak 3D vizuelni efekat, koristeći namenski vjetrootporni kobil za ugradnju, svaki klip je dizajniran da bude vjetropropusan. Dugotrajan je i pogodniji za vanjsku dekoraciju, posebno za benzinske stanice. Plafon od aluminijuma ima karakteristike toplotne izolacije, otpornosti na plijesni i lagane težine.

Aluminijumski plafon u obliku slova "s" ima dobru aluminijumsku sirovinu i visoku preciznost kako bi površina panela bila ravna. Štoviše, međunarodna boja boja može osigurati efekat plafona i životni vek. Takođe se može nazvati aluminijumski vetrootporni lažni plafon koji se često koristi u benzinskoj stanici, jer ima karakteristike vatrootporne, lagane i stabilne instalacije.

Aluminijumski plafon u obliku slova S se široko koristi u benziskoj stanici, autobuskoj stanici, aerodromu i tržnom centru. Pogodno je koristiti na velikom i otvorenom javnom mestu. Nekvalifikovani završni efekat može biti uzrokovan lošim panelom ili kobilom, tako da je važno analizirati panel dobre kvalitete i sistem instalacije. Kompanija Bahe može zadovoljiti visoku standardnu ​​potražnju.


1, M8 pocinkovani viseći stub aluminijumski plafon-1.jpg


2, Viseći dijelovi od 50 milja


3, S-oblika kobilica


4,50 glavnog kobilica


5, Viseći dijelovi S-oblika kobilice


6, S-oblik aluminijumske ćelije


aluminijumski plafon-2.jpg


221462627330726584.jpgIMG_6128.JPG

IMG_6137.JPG汽车加油站 (2).JPG

Upit