Plafonska ploča za spuštanje vode

Plafonska ploča za spuštanje vode

Specifikacija: prilagođena

Debljina: obično 0.8-1.2mm

Obrada površine: poliesterski praškasti premaz, štampa termalnog transfera

Materijal: legure aluminijuma 1100, 3003, 5257, 6061

Zemlja porijekla: Guangdong Kina

Detalji o proizvodu

Plafon s pločom za vodu voli prekrasne kapljice kiše u vazduhu. Struktura je jednostavna, izrađena je od aluminijuma ekstrudiranim oblikovanjem, teška je i ravnost je dobra. Instalacijska struktura je kiln-klip-struktura. Ovaj linearni metalni plafon ima prednosti jedinstvene visine, urednog rasporeda i vidljive strukture. Obično se primjenjuje na tržni centar.

Plafon s pločom za vodu ima pogodan sistem instalacije, lako se instalira i popravlja ugašena protivpožarna oprema, oprema za klimatizaciju i uređaj sijalice. Ova vrsta plafona se široko koristi na javnom i otvorenom prostoru, kao što su metro stanica, supermarket, aerodrom, zabava, izložbena sala i tako dalje.

Plafon odvodne plohe ima prednosti jasne linije, svetleg sistema, raznih boja i jakog osećaja vidljivosti. Može se prilagoditi različitim visinama na osnovu vaše potrebe.

Kompanija Bahe čini neverovatnu plafonsku ploču koja je fleksibilna za održavanje. Plafon može sakriti keel i druge objekte koji čine kratki i moderan efekat.


voda drop screen-ceiling-1.jpgvoda kapljica plafon-2.jpg


广州保利国际贸易中心4.JPG广州保利国际贸易中心8.jpg

Upit