Anodizirane aluminijske ploče

Anodizirane aluminijske ploče

Specifikacije: prilagođeno

Debljina: obično 1,5-3,0 mm

Površinska obrada: Anodne oksidacije tretman

Materijal: aluminijska legura 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Zemlja porijekla: Guangdong China

Detalji o proizvodu

Anodizirane aluminijske ploče, elektrolizom na provodljivost elektrolita kiselina koje čine anoda metalne površine oksidirani aluminija, generirana Naravno za debelog i fino glinice sloj zaštitni film, koji nije dodatni sloj, sloj oksidnog filma neće otpasti. To zahtijeva visoke tehnologije kako bi svaki komad aluminija anodizirane ploče.

Anodizirane aluminijske ploče površinska obrada tehnologija se razlikuje od obične lakirne tehnologije, to je putem električne struje kako bi kiseli provodljivost elektrolita, elektroliza, tako da se anoda sastoji od aluminijskih metalnih površina oksidacije, u aluminija površine, ona će rasti debeli sloj dobro glinice zaštitna folija, taj sloj oksidnog filma je dodatni sloj, će ne padne.

Od Anodizirane aluminijske ploče je jak metalni osjećaj, i anoda liječenje aluminijske ploče izgledom je visoke tvrdoće do dragulj-stupanj i ogrebotina otpor, furnir od Anodizirane aluminijske imaju Jake anti onečišćenja: lako čiste, jednostavne zaštite, ne otisci prstiju, jednostavno čišćenje, bez korozije prošarana.

U odnosu na druge zatvoreni aluminijski nosači ploča, bit će luksuzna i koristi u high-end komore, zračne luke, dvorane, izložbene dvorane i drugim mjestima.


1、pop zakoviceAnodized Aluminum Panel-1.jpg

2、Alum nosač

3、Foam

4、Aluminum nosači ploča

5、Self dodirom vijak

6、Sealant

7、Square Čelične cijevi

8、Angel čelik

9、set vijaka

10、Expansion vijak
Anodized Aluminum Panel-2.jpg


888A0750.jpg  广州万达广场 (8).jpg

IMG_6744.JPG  广州云峰珠宝城 (16).jpg
15联系方式2.jpg


Upit