Panel od nehrđajućeg aluminijuma

Panel od nehrđajućeg aluminijuma

Panel od nehrđajućeg aluminijuma

Specifikacija: prilagođena

Debljina: obično 2.0-3.0mm

Površinski tretman: poliesterski praškasti premaz, PVDF premazani, štampanje termalnog transfera, tretman mramornog efekta

Materijal: legure aluminijuma 1100, 3003, 5257, 6061

Zemlja porijekla: Guangdong Kina

Detalji o proizvodu

Atypical Aluminum Panels se zasnivaju na potrebama dizajna projekata, koristeći preciznu mašinsku opremu, kroz sečenje, nivelisanje, savijanje, savijanje, ugao pričvršćivanja, zavarivanje, poliranje i prskanje, čineći svaki komad atipičnom aluminijumskom panelu. Kroz softver za konstrukciju odgovarajuće strukture izračunajte parametre veličine, a zatim se podelite na deo koji se može raditi, a zatim se sastavlja.

Modeliranje aluminijumske ploče je sa jedinstvenim dizajnerskim stilom, strukturom, slučajnim, različitim oblicima. Integracija modernih dekorativnih karakteristika i sjajan osećaj vremena, tako da su suštine atipične aluminijumske obloge potpuno reflektovane.

Kao jedinstveni stil u dizajnu i različitim oblicima, panel Atypical Aluminum Platinum postao je materijal za dekoraciju slobodnog stila za novu veliku unutrašnju i spoljašnju gradnju. Široko se koristi u spoljnim zidovima i unutrašnjim dekoracijama.

Format sorte od neobrađenog aluminijumskog panela pogodan je za razne objekte unutar i izvan zidova dekoracije, fasade predsoblja, stubova, liftaide, balkanske ambalaže, reklamnih znakova, dekoracije unutrašnjeg plafona.


5 节点 图 标题 .png

1, Pop zakovice Panel od nehrđajućeg aluminijuma-1.jpg

2, Alum nosač

3, pjena

4, panel od aluminijuma

5, Vijak za samoprezivanje

6, zaptivač

7, čelične cevi

8, Anđelin čelik

9, Postavite zavrtnje

10, ekspanzioni vijak


Panel od nehrđajućeg aluminijuma-2.jpg


2.jpg5.jpg

IMG_8197.JPG封面 .jpg广州五号停机坪 (9).jpg
15 联系 方式 2.jpg


Upit