Kuka na aluminijske ploče

Kuka na aluminijske ploče

Specifikacije: prilagođeno

Debljina: obično 1,5-3,0 mm

Površinska obrada: Poliester plastificiran, PVDF obložena, termalni ispis, mramorni efekt tretman

Materijal: aluminijska legura 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Zemlja porijekla: Guangdong China

Detalji o proizvodu

Kuka na Aluminijski Panel je površina je ravna, sa strukturom jednosmjerna paralelno kobilice kuka. Ploče zajednički pomoćnik kroz kobilice, vrsta unutarnji aluminijske ploče stropa. S glatke površine, jednosmjerni paralelno zakačen kobilice struktura i jedinstven dizajn, je vrlo kontrole aktivnosti između ploča i usko osiguravajući jaz između ploča je ravna i glatka je. Svaki komad ploče Greben je jasno, različite širine mogu postići razne kombinacije.

Kuka na aluminijske ploče proizvod sustav je strukturiran, velikodušan i s kompaktnom aranžman, to moglo povećati prikaz prostora, osjeća jaki modernom smislu. To je karakteristika vatrostalno, korozije, otporno na vlagu prednosti, i jednostavnu montažu i rastavljanje, jednostavna konstrukcija i održavanje.

Boja može se prilagoditi i perforirani kuka na zatvoreni aluminijski nosači ploča je naširoko koristi u visok uredski prostor, bolnice, zračnih luka, klubovi, banke, trgovački centri, dvorane, eksperimentalni soba, izložbene dvorane i drugim mjestima.


1、8mm vješanje stupHook On Aluminum Panel-1.jpg


2、hanging dijelovi 50 glavnih kobilice


3、hanging dijelovi kuka na kobilice


4、50 glavni kobilice


5、Z oblik kobilice


6、Hook na aluminijske ploče stropa

Hook On Aluminum Panel-2.jpg


IMG_6033.jpg  IMG_6132.jpg

广州云峰珠宝城.jpg  深圳滨海医院 (16).jpg
15联系方式2.jpg


Upit