Drvena zrna od aluminijuma

Drvena zrna od aluminijuma

Specifikacija: prilagođena

Debljina: obično 1.5-3.0mm

Površinski tretman: štampanje termalnog transfera

Materijal: legure aluminijuma 1100, 3003, 5257, 6061

Zemlja porijekla: Guangdong Kina

Detalji o proizvodu

Prekidač za stepenice je sredstvo za transport pešaka pomoću transportnog traka. Materijali koji se koriste u paketu rukohvata moraju uzeti u obzir koordinaciju i sigurnost arhitektonskog dizajna. Materijali koji se najčešće koriste na tržištu su aluminijumska ploča od drvenog zrna i ploča od inoxa. I rukohvat liftova ili stepeništa je obimniji.

Elementi za podizanje aluminijuma i asortimana aluminijumske folije su poželjni panel od atipične aluminijumske ploče i aluminijumski proizvodi od aluminijuma, preko boje meča, pokretne stepenice i ostali delovi mogu se povezati zajedno, tako da unutrašnje linije prostora izgledaju fluentnost i integritet.

Okvir za drvo zrna Aluminijumska ploča koristi se bezšavne instalacije, Okvirni sistem je direktno povezan sa aluminijumskom pločom kako bi se osigurala njegova stabilnost i neće biti lako pasti i može se dizajnirati da bude drugačiji. Tank goriva, dekorativni efekat je vrlo dobar. Aluminijumska ploča za drvnu žitaricu postala je novi materijal za zaštitu životne sredine i danas se sve više projekata primenjuje aluminijumski panel od drveta u modernoj unutrašnjoj i vanjskoj dekoraciji.


1, Čelični držač Drvena zrna rukohvat Aluminijum Panel-1.jpg


2, vijka za proširenje


3, Vijak za samoprezivanje


4, čelični anđel


5, zakovičasta zakovica


6, Alum nosač


7, Aluminijumska ploča

Drvo zrno rukohvat Aluminijum Panel-2.jpg


DSCN9649.JPGDSCN9651.JPGIMG_2774.JPG

IMG_2787.JPGIMG_2788.JPG
15 联系 方式 2.jpg


Upit