Zakrivljena Aluminijski nosači ploča

Zakrivljena Aluminijski nosači ploča

Specifikacije: prilagođeno

Debljina: obično 2.0-3.0 mm

Površinska obrada: Poliester plastificiran, PVDF obložena, termalni ispis, mramorni efekt tretman

Materijal: aluminijska legura 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Zemlja porijekla: Guangdong China

Detalji o proizvodu

Zakrivljeni nosači Aluminijski Panel je način da postignete Luk i multi-level dizajn prostora. Široku paletu boja, površinska obrada i zakrivljenost izbora, čini se luk u obliku aluminijski nosači ploča postaje budućih trendova. Zakrivljeni nosači Aluminijski Panel je sa lukom, Luk i u obliku vala tri luk u obliku stila, mogla biti donesena kao perforirani zvuk liječenje ili ravnu ploču.

Kombinacija zakrivljeni nosači aluminijske ploče linije i boje, ne samo za prikaz izvedbe ravne linije, ali također može imati bolje performanse i stil.

Novi projekt dizajna zahtjevi pa nisu isti Luk, obrada postupci i metode obrade je još kompleksnija, zahtjevima procesne opreme i dizajner interijera zahtjevi su vrlo visoke, treba da proizvođača imaju snagu za proizvodnju.

Upoznajte svoj jedinstveni stil u dizajnu i raznolika oblika fasada. Vanjske aluminijske obloge ploče postaje veličanstven i elegantan ukras materijal za vanjski gradnje novih velikih razmjera. i Bahe kompanija ima moć da bi se ostvario.


1、pop rivtCurved Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum nosač

3、Foam

4、Aluminum nosači ploča

5、Self dodirom vijak

6、Sealant

7、Square Čelične cijevi

8、angle čelik

9、set vijaka

10、Expansion vijak
Curved Aluminum Cladding Panel-2.jpg


6358302908309704302248263.jpg

Upit