Krov niša PVDF obložena aluminijske ploče

Krov niša PVDF obložena aluminijske ploče

Specifikacije: prilagođeno

Debljina: obično 1,5-3,0 mm

Površinska obrada: PVDF obložena

Materijal: aluminijska legura 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Zemlja porijekla: Guangdong China

Detalji o proizvodu

Dizajn i uređenje zgrade krov niša, s vremenom razvoja, osobito moderne high-end zgrade na krovu niša dio, krov niša PVDF obložena aluminijskih ploča je naširoko koristi.

Krov niša PVDF obložena aluminijske ploče obilato se koristi u unutrašnjih i vanjskih dekoracija kao njegova Odlična vremena resistance、corrosion resistance、light težina i jednostavno instalirati.

Nadstrešnica niša PVDF obložena aluminijskih ploča mogućnosti: prvo, to je jednostavna instalacija. Na potrebama ukrasne površine zgrade, PVDF obložena aluminijskih ploča obrađuju u zahtjeve određene veličine pomoću zavarivanja, savijanja i druge tehnologije. Složeni geometrijski model može prilagoditi. Čelične konstrukcije, jednostavan i zgodan je. Drugo, boja je raznolikost i vremenska sposobnost. Moglo bi boja u skladu s odgovarajućim Pantone boja ot temelji se na zahtjevima dizajnera.

Nadstrešnica niša PVDF obložena aluminijske ploče prskanje procesa: prvo, tanjur prskanjem, list površina mora proći kroz ulje Dekontaminacija i kemijsko liječenje za proizvodnju filma krom, povećati plastificiranje i metalne površine adhezije i oksidacije otpor, pridonosi Produljili boja korisno membrane je.

Krov niša PVDF obložena aluminijskih ploča je također popularan u cijelom arhitekt i dizajner sa svojim reciklirati karakter i štetu za okoliš.


1、pop zakoviceRoof Soffit PVDF coated Aluminum  Panel-1.jpg

2、Alum nosač

3、Foam

4、Aluminum nosači ploča

5、Self dodirom vijak

6、Sealant

7、Square Čelične cijevi

8、angle čelik

9、set vijaka

10、Expansion vijak

Roof Soffit PVDF coated Aluminum  Panel-2.jpg


广州海印又一城.jpg IMG_3608.JPGIMG_3913.JPG   广州海印又一城.jpg12 我们的工厂2.jpg


15联系方式2.jpgUpit