Aluminijske okrugle ploče prostor Parava

- Nov 30, 2017 -

S napretkom tehnologije, reviju filmova u kinima digitaliziran, gomile rola filma su više Stog gore u skrining sobe. U stara vremena, filmovi su pohranjene u role filma, filmovi su prikazivani u kinima pokretanjem role u projektorima. Dizajneri usvojen rotirajuće Gibanje na bubnjevima kao tema Kina, zarobljeni i portrayed u okruženju dojmljivih i modernistički film promatranje.


5.jpg


Dok publika ulaze u predvorje, oni će biti pogođeni okrugle ploče organizirali preko stropa. Filmske role su prikazani kao ogroman okrugle pločice promjera 2.8 metara, koji su povezani pažljivo od strane dizajnera, zajednički čine ogromne i moćne Strop lice. Ove ploče su poredani usko međusobno preklapaju, a postavljaju se u različite visine. Drvo zrno uzorak i rasvjeta efekt zajedno stvoriti smislom za kretanje i obustava, nalik na filmske role zamrznuta usred rotacije. Ploče su aluminijske ploče oslikani uzorcima drva, gdje drvo zrno uzorak poboljšava 3D efekt i dodaje teksturu da seRavnim aluminijskim pločama.

Dizajneri usvojen zemlji ton kao glavnim shemu boja za ovaj projekt stvaranja blage i tople atmosfere u predvorju. Kamenje u 2 različite nijanse smeđe koriste se na podu, ovi dugi kameni pruge poravnati sa značajkom okrugla ploča stropa, tamnije kamenje imitirati sjene ove ploče baci na pod. Linearni poda također jača osjećaj kretanja Strop lice, rezultira dinamički atmosferu u predvorju.


3.jpg


okrugle ploče koje predstavljaju filmske role i dalje sve preko stropa, donosi vizualni šok za publiku, ali istovremeno zemljanih tonova stvoriti toplu atmosferu u predvorju


1.jpg


kamenje pruge u 2 različite nijanse smeđe su paralelne okrugle ploče ispod stropa, koji su povezani pažljivo dizajneri


2.jpg


6.jpg


4.jpg