Nanchang Xili centar moderne poslovne zgrade

- Aug 20, 2018 -


xili-centre-architecture.jpg


Nanchang xili centar, nalazi se na središnjoj osi priobalni CBD u srži chaoyang grad, je uz ganjiang rijeku na zapadu, okrenuta honggu plaža centar svijeta nebodera toranj druge strane, i pokraj chaoyang mosta, nalazi se na na " most toranj"mosta, s urbanim odgovornosti koja predstavlja binjiang poslovnog centra i stvaranje pristupnika biljeg chaoyang novi grad. Kao novi biljeg ga nasljeđuje urbanom kontekstu nanchang i vodi budućnost nanchang.


xili-centre-business-building.jpg


Znamenitost arhitekture, kao biljeg prostora čvora i vizualne magnet grada, treba biti ponizan i prijateljski grad i okoliš, organski integrirati sa gradom i živjeti u harmoniji dok je slijedila izvrsnosti. Stoji na obali rijeke ganjiang, nove komercijalne biljeg nanchang--nanchang xinli centar, tianhua cijeli proces dizajna, pokazuje Estetska vrijednost odličan dizajn i Orijentalni mudrosti i prikazuje izgled i funkciju u reper i konteksta, arhitekture i grada, oblik i funkcija.


xili-centre-aluminum-veneer-canopy.jpg


Nanchang xili centar kula izravno slijetanje, nema mjesta za suknju. Dizajn na dnu zgrade uzima u obzir cjelokupni izgled i visini zgrade. Trodimenzionalni zakrivljena pljusku peng razmjerno toranj volumena od 200m, koje se proteže preko 80m, 13m u svoju najvišu točku i 6m u najnižu točku, izgleda kao leprša vrpce iz temelja i vrlo dinamičan, ponavljajući pada kule i Kreiranje dinamičke dno prostora.


xili-centre-aluminum-cladding-ceiling-system.jpg


Kako bi se postigao efekt jednog Kolonade, strukturnih dizajner upotrijebio dva mala čeličnih stupova u obliku učinak u jednom stupcu. Prema optimalni razmak efekt, 6 skupina stupcu plan usvojen. Kako bi se postigao efekt površine krova i postupna promjena presjeka veličine, strukturni dizajner koristi oblik unutarnji kostur za obavljanje zrake prvo, a zatim provesti tanjur izvan zrake, koje savršeno shvatio učinak "zraka streamer".


xili-centre-aluminum-cladding-canopy.jpg


Krošnjama jaka kiša postupno izdiže iz površine i zaobljenim krovom postaje savršen prijelaz između zgrade i tla, dinamički silom koja odgovara fasada i krajolik. Jaka kiša krović rješava funkcionalni zahtjevi ulaza i izlaza, a također osigurava nesmetano vatra prsten. Istovremeno, integrira drenaža i rasvjeta u čvor dizajn. Aerodinamičan oblik ima dobra vodljivost, koja odzvanja dinamičke sile razmjene prstena oko nje. Nanchang xinli centar prizemlje prostora u kombinaciji sa krajolik dizajn, rezultati prijateljski otvoren stav u grad